1. Geregistreerd

    Handelsonderneming te koop gevraagd die levert aan de sign en grafische industrie

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp19hyb99j Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan toeleverancier aan de sign en grafische industrie. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn busschroeven-eylets-nieten-boren-tape. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Toelichting: sign en grafische bedrijven. De onderneming is vooral actief in europa. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. verkoop en logistiek.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Handelsonderneming te koop gevraagd die levert aan de sign en grafische industrie

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

Geen medewerkers, 1 medewerker

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een handelsonderneming in bevestigingsmateriaal. Het bedrijf is actief utrecht. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 61 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer