1. Geregistreerd

  Handelsonderneming te koop gevraagd in luxe hoogwaardige producten voor B2C of B2B

  Regio: zuid holland.
 2. KPkp19sjh12s Soort overname: MBI-traject, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan consumer goods, sporting goods, saas, software. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn luxe hoogwaardige producten voor b2c of b2b. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Toelichting: mkb klanten. De onderneming is vooral actief in nederland. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. momenteel in loondienst van een groot bedrijf.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Handelsonderneming te koop gevraagd in luxe hoogwaardige producten voor B2C of B2B

Aantoonbaar groeiend

2-5 medewerkers, 5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een reseller voor zakelijke markt gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in consumer goods, consumer electronics, sporting goods, b2b. De kandidaat is 46 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. Het zakelijk netwerk
 2. Een bank
 3. De familiaire sfeer
 4. De familiaire sfeer
 5. Het zakelijk netwerk
 6. Een bank