1. Geregistreerd

    Handelsonderneming te koop gevraagd in sanitaire artikelen

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KPkp20gxb02t Soort overname: Gedeeltelijk, Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan sanitair artikelen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en implementatie. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in benelux of europa. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Handelsonderneming

Details

Handelsonderneming te koop gevraagd in sanitaire artikelen

Heeft veel potentie

2-5 medewerkers, 1 medewerker

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een groothandel met showroom in luxe sanitaire artikelen gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, algemeen management en productontwikkeling. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in retailers, diy, installateurs, architecten. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer