1. Geregistreerd

    Hoogwaardig koeriersbedrijf te koop gevraagd in Zuid Oost Nederland ter uitbreiding (bijv. medicijnen)

    Regio: gelderland, limburg of noord brabant.
  2. KPkp20plk17w Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van koeriersdiensten. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De vracht mag hoogwaardig zijn. Toelichting: medicijnen o.a. Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . Toelichting: zakelijke klanten die om extra toegevoegde waarde vagen . De onderneming is vooral actief in nederland. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. bezettingsgraad - planning en organisatie. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten en contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Hoogwaardig koeriersbedrijf te koop gevraagd in Zuid Oost Nederland ter uitbreiding (bijv. medicijnen)

Stabiel
Heeft veel potentie
Aantoonbaar groeiend

5-10 medewerkers, >10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat zoekt voor een cliënt. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor een van de opdrachtgevers is een goed renderend koeriersbedrijf met o.a. vervoer van medicijnen etc. die kijkt naar mogelijkheden van uitbreiding van bedrijven met een niche.. De kandidaat is 59 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel
  3. Een bank