1. Geregistreerd

    ICT netwerkbeheer bedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding vooral gericht op MKB klanten

    Regio: rond rotterdam.
  2. KPkp19szj64v Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het ICT-bedrijf biedt advies op het gebied van hardware of software implementatie. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn cloudcomputing. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Advies en dienstverlening ICT bedrijf

Details

ICT netwerkbeheer bedrijf te koop gevraagd ter uitbreiding vooral gericht op MKB klanten

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

2-5 medewerkers, 1 medewerker

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een ict onderneming. Het bedrijf is actief rotterdam. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen, kosten besparen door schaalgrootte of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 43 jaar oud.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. De familiaire sfeer
  3. Investerings/participatie maatschappij