1. Geregistreerd

    Ingenieursbureau te koop gevraagd (ook MBI)

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP384 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de klanten specifieke kennis van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 50%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Ingenieursbureau

Details

Ingenieursbureau te koop gevraagd (ook MBI)

Slechtlopend
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een bedrijf in dienstverlening, en projectontwikkeling gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in kennis van infrastructuur, vastgoed, energie, duurzaamheid, sport. verbinder, netwerker. De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Investerings/participatie maatschappij