1. Geregistreerd

    Interieur webwinkel te koop gevraagd

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP589 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan producten in de interieur sfeer zoals behang, verf, gordijn etc. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, sociale media en persoonlijke verkoop toevoegen. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. met de aanwezige fysieke winkel. Extra opmerking: goed lopende webshop met minimaal 75.000 euro omzet. het is niet de bedoeling dat de shop nog helemaal commercieel opgebouwd moet worden.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Interieur webwinkel te koop gevraagd

Stabiel

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een fysieke interieur winkel die zij landelijk wil uitbreiden. dus geen hardcore online specialist die alleen online activiteiten wil ondernemen. Het bedrijf is actief in de regio zuid holland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank