1. Geregistreerd

  Internationaal softwarebedriif te koop gevraagd

  Regio: Vanuit haarlem / 0,75 uur reistijd. /een straal van 50 km 50km rondom haarlem.
 2. KP515 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van erp, crm of specfieke software Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen nlbuiten nl. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de periodieke contracten van het bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Softwarebedrijf

Details

Internationaal softwarebedriif te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een consultancy gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, operations, it en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in product/markt combinaties, schaalbaar maken van bedrijven, it projecten (software verkoop, ontwikkeling en implementatie, cultuurverandering, operationele performance optimaliseren in inkoop/voorraadbeheer/productie/logistiek).

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. De familiaire sfeer
 2. Het zakelijk netwerk
 3. Een bank
 4. Een informal investor/business angel
 5. Venture capital
 6. Investerings/participatie maatschappij
 7. Crowdfunding