1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt dienstverlenende bedrijven met omzet tussen 2 en 5 mio

    Regio: voorkeur onder grote rivieren.
  2. KP551 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Extra opmerking: bedrijven met een omzet van 2-5 miljoen euro. de directe beschikbaarheid van eigen financiële middelen, scherp oog voor optimalisatie en commerciële kansen zorgen ervoor dat bedrijven met deze investeerder weer in de opwaartse spiraal komen. bij voorkeur blijft de zittende directeur aan. bedrijven moeten wel en goede winstmarge hebben op producten.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Zakelijke dienstverlening

Details

Investeerder zoekt dienstverlenende bedrijven met omzet tussen 2 en 5 mio

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Toelichting: serie ondernemer die tientallen bedrijven heeft (gehad) en daar zeer succesvol is geweest. niet alleen bot reorganiseren, het moet ook een prettig opbouwend werkklimaat geven De kandidaat is 51 jaar oud.

Maximale overnamesom 4.000.000 euro Eigen middelen voor overname Meer dan 10.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Venture capital
  2. Investerings/participatie maatschappij