1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt drukkerijen te koop gevraagd

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP4811 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Deze kandidaat zoekt een offset drukkerij, rotatie drukkerij, digitale drukkerij, zeefdrukkerij, tampondrukkerij , folie drukkerij of printshop/copyshop om over te nemen. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Drukkerij

Details

Investeerder zoekt drukkerijen te koop gevraagd

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in start ups, snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in o.a. opleidingsbedrijf, bedrijf gespecialiseerd in levering van busjes voor personenvervoer, software ontwikkeling en verkoop, productie en verkoop van consumentenelectronica. De kandidaat is 57 jaar oud.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een informal investor/business angel
  3. Venture capital
  4. Investerings/participatie maatschappij
  5. Crowdfunding