1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt software bedrijven ter overname tot 1mio euro overnamesom

    Regio: grote straal rond rotterdam, gorinchem en utrecht.
  2. KPkp20gfb43z Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van erp, administratie of crm software Toelichting: web en appbouw hoort er ook bij. Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product draaiend bij klanten of (door) te ontwikkelen product . De marktpotentie ligt voornamelijk binnen nl. Het aantal klanten is ongeveer 100. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn .net, asp of anders. Klanten hebben over het algemeen tot 20 medewerkers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de periodieke contracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Softwarebedrijf

Details

Investeerder zoekt software bedrijven ter overname tot 1mio euro overnamesom

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Wordt bij voorkeur niet overgenomen

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in zeer veel softwarebouw en uitbreiding. De kandidaat is 39 jaar oud.

Maximale overnamesom 1.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Het zakelijk netwerk