1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt transportbedrijf ter overname

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp21qhm64r Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport over de weg is er bij voorkeur aansluiting op vervoer over water of vervoer door de lucht. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De vracht mag hoogwaardig , chemisch , gekoeld, bulk of container zijn. Toelichting: bespreekbaar Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot . De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa of oost europa. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten, contracten en wagenpark van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Investeerder zoekt transportbedrijf ter overname

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers, Alleen flexibel personeel, Geen medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven of snelgroeiende bedrijven of met veel potentie. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols of naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf. De kandidaat is 26 jaar oud.

Maximale overnamesom 10.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel
  3. Een bank
  4. Een informal investor/business angel