1. Geregistreerd

    Investeerder zoekt uitzendbureau voor uitbreiding portefeuille

    Regio: Geheel Nederland
  2. KPkp20xyl33j Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Deze kandidaat zoekt een uitzendbureau om over te nemen. De te bemiddelen doelgroep zijn bij voorkeur alle. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers . De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Dienstverlening

Soort bedrijf: Uitzend- of detacheringsbureau

Details

Investeerder zoekt uitzendbureau voor uitbreiding portefeuille

Net gestart
Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers, 5-10 medewerkers, 2-5 medewerkers, Alleen flexibel personeel, Geen medewerkers, 1 medewerker

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie, stabiele bedrijven, start ups of slechtlopende bedrijven. Hij/zij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Eerder investeerde deze investeerder onder andere in uitzendbureau, autobedrijf, horeca, vastgoed, bouw en onderhoud, installatiebedrijf. De kandidaat is 30 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Meer dan 10.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer