1. Geregistreerd

    Kleine handelsonderneming in bouwmaterialen te koop gevraagd

    Regio: gelderland omgeving doetinchem.
  2. KP577 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan bouw gerelateerde materialen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. door het bedrijf qua locatie te integreren in zijn bestaande bedrijf.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Kleine handelsonderneming in bouwmaterialen te koop gevraagd

Stabiel

Alleen flexibel personeel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een deze ondernemer heeft al een groothandel waarmee hij een bouw gerelateerde doelgroep bedient. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte.

Maximale overnamesom 50.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank