1. Geregistreerd

    Kortingssite te koop gevraagd

    Regio: Vanuit eindhoven / 1 uur reistijd. /een straal van 70 km
  2. KP508 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua levensfase is er interesse in fase 1) het platform is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. Het platform geeft korting op producten en diensten in alle categorieën. Op het platform geven bedrijven of consumenten de korting aan. Het platform geeft korting aan bedrijven of consumenten. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa of azië.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Kortingssite

Details

Kortingssite te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Net gestart

1 medewerker

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een handelsonderneming gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, operations en algemeen management. De kandidaat is 40 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank