1. Geregistreerd

    Luxere sportschool te koop gevraagd

    Regio: omgeving amsterdam (voorkeur ri amstelveen e.o).
  2. KP737 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De sportschool biedt fitness , groepslessen, personal training of fysiobegeleiding aan haar leden. Aanvullend wordt ook boksen of bootcamp aangeboden De sportschool heeft tot 500 leden maximaal. De focus ligt bij voorkeur op meer persoonlijke aandacht. Een formule (bijvoorbeeld zoals curves) is absoluut niet bespreekbaar. Extra opmerking: een nog flexibel in te richten ruimte voor een sportschool/fitness ruimte. 300m2 of meer. het mag een wat luxere uitstraling hebben, niet te spartaans. gezien de trainingsmethode zo weinig mogelijk apparaten en de ruimte zo flexibel mogelijk te gebruiken.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Horeca en recreatie

Soort bedrijf: Fitnesscentrum, sportschool

Details

Luxere sportschool te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

Alleen flexibel personeel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. De kandidaat heeft een bedrijf in vastgoed (investeren en handelen) en zoekt een alternatieve manier om rendement en groei te realiseren.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank