1. Geregistreerd

    MBI kandidaat zoekt groot productiebedrijf (machine-industrie bio of afvalverwerking)

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP2282 Soort overname: Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Toelichting: afvalverwerking en bio-industrie Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Machinefabrieken en machinebouw

Details

MBI kandidaat zoekt groot productiebedrijf (machine-industrie bio of afvalverwerking)

Stabiel
Net gestart

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. De kandidaat heeft ervaring als directeur inkoop. De kandidaat is 43 jaar oud.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank