1. Geregistreerd

    MBI kandidaat zoekt technische handelsonderneming actief in Europa

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP393 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan zakelijk. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan liefst technisch. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn machines, apparaten. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van implementatie/installatie. Extra opmerking: het betreft een een non-corporate werkomgeving.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

MBI kandidaat zoekt technische handelsonderneming actief in Europa

Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een management & business consultancy. Het bedrijf is actief in de regio west brabant. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk