1. Geregistreerd

    Medische groothandel te koop gevraagd

    Regio: Vanuit oss / 1,5 uur uur reistijd. /een straal van 125 km
  2. KP924 Soort overname: Geheel, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan distributeurs, agenten. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan medisch gerelateerde producten. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn hulpmiddelen, devices, verbruiksartikelen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, afrika of midden-oosten . Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies of implementatie/installatie. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. uitbreiding verkoopmarkten.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Medische groothandel te koop gevraagd

Stabiel

2-5 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Het bedrijf is actief in de regio brabant. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel
  3. Investerings/participatie maatschappij