1. Geregistreerd

    Melkverwerkend productiebedrijf te koop gevraagd

    Regio: nederland, belgie, duitsland.
  2. KP732 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn boter of melk verwerkt tot andere producten. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: melkverwerkende fabriek Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en het machinepark van het bedrijf. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. de aanwezige expertise en financiële middelen om het bedrijf te verbeteren. Extra opmerking: minimale capaciteit van 25 ton per maand maar bij voorkeur groter.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Voedingsmiddelen industrie

Details

Melkverwerkend productiebedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven.

Maximale overnamesom 2.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 2.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk