1. Geregistreerd

    Metaalbewerkingsbedrijf te koop gevraagd in Noord-Holland of Zuid-Holland

    Regio: bij voorkeur zuid-holland of noord-holland.
  2. KPkp18znd80w Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf of kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maatin grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. Het is een b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche, grootbedrijven en mkb-ers .

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Metaalbewerkingsbedrijf te koop gevraagd in Noord-Holland of Zuid-Holland

Net gestart
Stabiel
Heeft veel potentie
Aantoonbaar groeiend
Slechtlopend

5-10 medewerkers, 2-5 medewerkers, >10 medewerkers, 1 medewerker

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een verspaning metaal en kunststof. Het bedrijf is actief zuid-holland. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken, kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 30 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank
  3. De familiaire sfeer