1. Geregistreerd

    Metaalverwerkend productiebedrijf te koop gevraagd

    Regio: Vanuit oosterhout / 30 uur reistijd. uur reistijd rondom apeldoorn.
  2. KP796 Soort overname: Gedeeltelijk, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt . Toelichting: industriële producten Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De onderneming is vooral actief in nederland. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. tot 'een dag in de week' betrokkenheid en heeft als doel de huidige ondernemer zijn bedrijf weer terug te laten kopen (maar dan in een betere conditie). dit soort afspraken worden vooraf 100% transparant vastgelegd. Extra opmerking: een meerderheid van de aandelen is noodzakelijk.

De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Metaalverwerkend productiebedrijf te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat wil instappen als investeerder. Het bedrijf is actief in de regio brabant. De kandidaat heeft een verkoop prefab beton gehad. Toelichting: deze zeer ervaren senioren ondernemer heeft zijn bedrijven succesvol verkocht en participeert in (minder goed lopende) groothandel en industriële bedrijven De kandidaat is 51 jaar oud.

Maximale overnamesom 500.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank