1. Geregistreerd

    Middelgroot industrieel bedrijf te koop gevraagd (metaal-, machine-, scheepsbouw)

    Regio: / 25 minuten uur reistijd. mag ook in heel nederland.
  2. KP693 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Denk hierbij vooral aan kanten met specifieke maatwerk vragen. Producten waar bijvoorbeeld interesse voor is, zijn verolme en flowserve. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Toelichting: technisch project gestuurd Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in europa. De onderneming is specifiek actief in benelux. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. in combinatie met zijn netwerk en persoonlijke eigenschappen.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Middelgroot industrieel bedrijf te koop gevraagd (metaal-, machine-, scheepsbouw)

Slechtlopend
Net gestart

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een technisch project georiënteerd bedrijf. gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van operations en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in scheepswerven, technische industrie, olie, gas & energie.. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor voor iemand anders die hem dit heeft gevraagd vanwege zijn technische achtergrond. . De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom 6.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 1.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel
  4. Venture capital
  5. Investerings/participatie maatschappij