1. Geregistreerd

    Plaatbewerkingsbedrijf te koop gevraagd (of investeren)

    Regio: Vanuit veenendaal / 1 uur reistijd. groene hart, rotterdam.
  2. KP666 Soort overname: Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt of groter productiebedrijf. Toelichting: plaatverwerkend Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van engineering . Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. Het product mag in grote batch productie in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers en de klanten van het bedrijf. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers .

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Metaal industrie

Details

Plaatbewerkingsbedrijf te koop gevraagd (of investeren)

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

>10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor samen met een accountant, advocaat, organisatie adviseur en een ict-er een bedrijf opgericht om renderende ondernemingen te kunnen continueren. wij willen ze helpen met opvolging, organisatie en financiering in de breedste zin.. De kandidaat is 37 jaar oud.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank