1. Geregistreerd

    Rendabele webwinkels te koop gevraagd met kansen op SEO, Affiliate en social

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP4677 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing/vergelijkingssites, sociale media en free publicity. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. De onderneming is vooral actief in nederland.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Rendabele webwinkels te koop gevraagd met kansen op SEO, Affiliate en social

Net gestart

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf in concept ontwikkeling. Het bedrijf is actief in de regio nederland en duitsland. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk