1. Geregistreerd

    Slagerij te koop gevraagd in het midden van het land

    Regio: Vanuit utrecht / 0,5 uur reistijd.
  2. KP564 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het mag een eigentijdse slagerij met maaltijden etc. zijn. De kandidaat is geïnteresseerd in een eigen winkel. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur >100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied en klein dorp/winkelcentrum. Extra opmerking: deze ondernemer zoekt een voedsel verwerkend bedrijf; slagerij, poelier, kaaszaak, catering. hij heeft zelf sinds kort een sterk groeiend bedrijfje in vlees (importert hij) en kaas die hij verkoopt aan horeca en winkels. hij zoekt een productie bedrijfje om samen te groeien in aanbod en klanten.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Detailhandel food

Soort bedrijf: Slagerij

Details

Slagerij te koop gevraagd in het midden van het land

Stabiel

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een deze ondernemer heeft zelf sinds kort een sterk groeiend bedrijfje in vlees (importert hij) en kaas.. Het bedrijf is actief in de regio utrecht.

Maximale overnamesom 25.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 25.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank