1. Geregistreerd

  Software bedrijf te koop gevraagd actief in NL met internationale potentie

  Regio: Geheel Nederland
 2. KPkp19pxc07j Soort overname: MBI-traject, Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van specfieke software Toelichting: open voor saas, cloud of on prem software bedrijf. Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product draaiend bij klanten, (door) te ontwikkelen product of gereed product met nog weinig klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk buiten nl. Het aantal klanten is ongeveer 50. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn anders of .net. Klanten hebben over het algemeen tot 5 medewerkers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de zzp-ers specifieke kennis van het bedrijf.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Softwarebedrijf

Details

Software bedrijf te koop gevraagd actief in NL met internationale potentie

Slechtlopend
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie
Stabiel
Net gestart

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een software en outsourcingbedrijf en een training & education & sales & consultancy bedrijf gehad gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in international mkb in de ict. De kandidaat is 50 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

 1. Het zakelijk netwerk
 2. De familiaire sfeer
 3. Venture capital
 4. Een informal investor/business angel
 5. Het zakelijk netwerk
 6. Een informal investor/business angel
 7. Venture capital
 8. Investerings/participatie maatschappij