1. Geregistreerd

    Startende webwinkel te koop gevraagd eventueel met eigen productie

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP1326 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van search engine advertising, emailmarketing en sociale media. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 25 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of europa.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Startende webwinkel te koop gevraagd eventueel met eigen productie

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een diverse bedrijven waaronder horeca, hotel, wijnhandel en webwinkel. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen of een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank