1. Geregistreerd

    Technische groothandel te koop gevraagd in pompen en elektromotoren

    Regio: Vanuit zevenaar /een straal van 50 km
  2. KPkp18wmh58f Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan pompen en elektromotoren. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux of europa. Het is een b-b bedrijf. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. kennis ervaring .

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Technische groothandel te koop gevraagd in pompen en elektromotoren

Net gestart
Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. Maar heeft 25 jaar ervaring in de branche. De kandidaat is 48 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Een bank