1. Geregistreerd

    Transport bedrijf te koop gevraagd (inboedel en verhuizing)

    Regio: Vanuit arnhem / 0,5 uur reistijd. /een straal van 50 km
  2. KP382 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van vrachtwagen vervoer. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management. De vracht mag hoogwaardig zijn. Toelichting: inboedel Het transportbedrijf heeft bij voorkeur geen eigen vloot. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en wagenpark van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Transport

Soort bedrijf: Transportbedrijf (weg vervoer)

Details

Transport bedrijf te koop gevraagd (inboedel en verhuizing)

Stabiel

2-5 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een verhuisbedrijf. Het bedrijf is actief in de regio gelderland. Met de overname wil de kandidaat een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank