1. Geregistreerd

    Voedingsmiddelen productiebedrijf te koop gevraagd (sauzen snacks, biologische groente)

    Regio: Vanuit amsterdam /een straal van 150 km
  2. KPkp18pdj47v Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf. Toelichting: het verwerken van biologische groenten en delicatessen Voorbeelden van producten waar interesse voor is, zijn sauzen, snacks. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers , de klanten, de contracten en het machinepark van het bedrijf. Het is een b-c of b-b bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral mkb-ers , bedrijven in een specifieke branche en grootbedrijven.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Industrie

Soort bedrijf: Voedingsmiddelen industrie

Details

Voedingsmiddelen productiebedrijf te koop gevraagd (sauzen snacks, biologische groente)

Stabiel
Aantoonbaar groeiend
Heeft veel potentie

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. Maar heeft 25 jaar ervaring in de branche. De kandidaat is 52 jaar oud.

Maximale overnamesom 4.000.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 4.000.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een bank