1. Geregistreerd

    Webdesign en webbouwbureau te koop gevraagd

    Regio: Vanuit haarlem /een straal van 150 km
  2. KP3348 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

Bij voorkeur is er kennis van CMS systeem(en) zoals wordpress , joomla , magento, drupal of overig. Ter overname wordt een internet-bureau gezocht dat actief is op het gebied van webdesign of webbouw. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn php, asp, .net of python. Bij voorkeur is het percentage particuliere klanten niet groter dan 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral zzp-ers, mkb-ers , grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Webontwerp en -bouwbedrijf

Details

Webdesign en webbouwbureau te koop gevraagd

Slechtlopend
Stabiel
Aantoonbaar groeiend

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een it bedrijf. Het bedrijf is actief in de regio noord holland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 34 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank
  3. Een informal investor/business angel
  4. Investerings/participatie maatschappij