1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd in heren- en of kinder merkkleding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP531 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan merkkleding voor mannen of kinderen (geen damesmode). De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing en sociale media. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd in heren- en of kinder merkkleding

Slechtlopend
Stabiel

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een klusbedrijf maar wil een andere activiteit ernaast opzetten. want er is ruime ervaring met internet marketing..

Maximale overnamesom 25.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer