1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd met bouw gerelateerde producten

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP545 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Hierbij valt te denken aan bouw en transport gerelateerde producten. Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, linkpartners en sociale media. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux. Extra opmerking: het bedrijf gaat qua logistiek etc. wel in haar bedrijf geïntegreerd worden. dus geen warehouse overnemen etc..

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd met bouw gerelateerde producten

Stabiel

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een webshop met bouwgerelateerde producten. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte of toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer