1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd met serieuze omzet

    Regio: zuid holland.
  2. KP740 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is uitgesloten. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, linkpartners en sociale media. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft een extern netwerk dat hiervoor wordt ingehuurd. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland. Extra opmerking: webwinkel met serieuze omzet (zo'n 500k euro) en technisch in orde.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd met serieuze omzet

Slechtlopend
Stabiel

2-5 medewerkers

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een bedrijf in vastgoed (investeren en handelen) en zoekt een alternatieve manier om rendement en groei te realiseren. De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom 250.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 250.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een informal investor/business angel