1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd ter uitbreiding

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP851 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk, MBI-traject, Alleen investeren
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie en emailmarketing. De webshop heeft minimaal 20.000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 200 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd ter uitbreiding

Stabiel

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een reclamebureau omgeving zwolle.. Met de overname wil de kandidaat kosten besparen door schaalgrootte. De kandidaat is 33 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk
  2. Een bank