Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom 
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!

Gratis aanmelden voor het volledig overzicht van mogelijke kopers

Eerst anoniem contact?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Bekijk bedrijven te koop gevraagd per branche

Non food
Food
Autobedrijf

Webwinkels
Online bedrijf
ICT bedrijf

Handelsonderneming
Productiebedrijf
Bouwbedrijf

Restaurants
Sportscholen
Camping/bungalow
Horeca overig

Gezondheidszorg
Kinderdagverblijf
Zorgboerderijen

Uitzendbureaus
Transportbedrijf
Agri-bedrijven

Bekijk ook: Investeerders,  MBI kandidaten

Bekijk nu 50 laatst ingeschreven

Autorijschool te koop gevraagd in Noord-Brabant tot vijf medewerkers

kp-13744
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Toelichting: Autorijschool. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Klein kinderdagverblijf te koop gevraagd in Zuid-Holland (evt. met BSO)

kp-13760
Soort overname: geheel, gedeeltelijk, MBI-traject of Alleen investeren
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Er wordt een kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang gezocht ter overname. met minimaal 2 groepen. Er kan worden gewerkt met een horizontale of verticale indeling van de groepen. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving) op managen op afstand of investeren met vinger aan de pols. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 30 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 13 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Metaalverwerkend productiebedrijf te koop gevraagd in Midden en West Nederland

kp-13785
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland, Zuid-Holland Utrecht
Branche: Industrie
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een productiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van metaalverwerking. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt en groter productiebedrijf. De onderneming is vooral actief in NL. Het product mag in grote batch productie of in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een webshop is niet relevant. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Cafetaria te koop gevraagd 20 km rondom Tilburg

kp-13780
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 20 km rondom Tilburg
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
De zaak verkoopt o.a. snacks, pizza, ijs of anders. Het is wenselijk dat er naast afhalen ook bezorgd wordt. Catering aan bedrijven en of particulieren is wenselijk. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 75%. De zaak is een dagzaak of avondzaak. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 53 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Advertentie medium of affliate platform te koop gevraagd

kp-12640
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of Alleen investeren
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
Qua levensfase is er interesse in fase 0) het platform is nog in ontwikkeling, fase 1) het platform is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. De onderneming is vooral actief in NL. Op het platform zoekt een B-B en B-C doelgroep producten of diensten. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van productontwikkeling, meer klanten of nieuwe verdienmodellen. Qua gezondheid mag het bedrijf een start up zijn met sterke groeipotentie, stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een internetbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Utrecht.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank, een informal investor/business angel of crowdfunding.
Meer informatie

Wijnwebwinkel te koop gevraagd

kp-13669
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan wijn. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet of fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De webshop is gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van emailmarketing, zoekmachine optimalisatie of affiliate marketing/vergelijkingssites. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft daar een extern netwerk voor dat wordt ingehuurd. De onderneming is vooral actief in NL. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B en B-C doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Aanvullende wensen: Door het internationaal netwerk is er veel import uit diverse landen. Nu wordt een afzetkanaal voor wijn verzocht via een webshop. Qua gezondheid mag het bedrijf een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze 47 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een bandenbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Europa en daarbuiten. bestaande contacten in wijnstreken voor import

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Wellness center te koop gevraagd met horecalocatie in Noord-Brabant

kp-13704
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een wellness center. De locatie is sleutelklaar. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 49 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een Ambulante Handelaar gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Draaiend B-B of B-C vraag en aanbod site te koop gevraagd

kp-13713
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
Qua levensfase is er interesse in fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. De onderneming is vooral actief in NL of Benelux. Op het platform biedt een B-B of B-C doelgroep producten of diensten aan. Op het platform zoekt een Bedrijven en consumenten doelgroep producten of diensten. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van meer klanten. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een webwinkel . Het bedrijf ligt in de regio Flevoland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Installatiebedrijf te koop gevraagd tot 10 medewerkers

kp-13753
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of Alleen investeren
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van gas, water, elektra of duurzame installaties. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 50% liggen. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Europese webshop te koop gevraagd met minimaal 20.000 bezoekers pm

kp-13773
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, emailmarketing, partnernetwerk uitbreiden of persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 20.000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft daar een extern netwerk voor dat wordt ingehuurd. De onderneming is vooral actief in NL, Benelux of Europa. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is < 10 euro. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze 38 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een horecazaak gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Kleine voorraadhoudende webwinkel te koop gevraagd met sociale media kansen

kp-13779
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van sociale media of persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De onderneming is vooral actief in NL. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Meubel- of verlichtingszaak te koop gevraagd

kp-13672
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Bij voorkeur levert deze woonwinkel verlichting of meubels. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 10 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Kleine bakkerij te koop gevraagd in Noord of Zuid Holland

kp-13678
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 50 km rondom Zaandam
Branche: Detailhandel Food
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een brood- en banket bakkerij gezocht die actief is in o.a. brood. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <50m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 50 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie. Deze overnamekandidaat heeft een kaasspeciaalzaak gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Middelgrote supermarkt te koop gevraagd in Groningen, Drenthe

kp-13707
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Groningen Drenthe
Branche: Detailhandel Food
Toelichting & wensen:
Deze kandidaat zoekt een (middel)grote supermarkt om over te nemen. De kandidaat is ge´nteresseerd in een franchise formule. De oppervlakte is minimaal 3000m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum en grote plaats/verzorgingsgebied. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 43 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat is bezig zijn huidige onderneming te verkopen en oriŰnteert zich op een nieuwe uitdaging

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of crowdfunding.
Meer informatie

Elektrotechnisch installatiebedrijf te koop gevraagd

kp-13750
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 100 km rondom Rotterdam
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van elektra. De specialisme en diensten van dit bedrijf zijn in het bezit van alle certificaten.. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de n.v.t liggen. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een bedrijf in projectzonwering. Het bedrijf ligt in de regio Zuid-Holland. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Zorgboerderij of dagbesteding te koop gevraagd tot vijf medewerkers

kp-13759
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een bedrijf in de gezondheidszorg gezocht. Te denken valt aan een zorgboerderij of dagopvang. Aanvullende wensen: Dagopvang en/of dagbesteding. De zorginstelling levert haar diensten vooral aan senioren, volwassenen en jongeren. Denk hierbij vooral aan Geestelijke & lichamelijke beperking. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving). De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en bestaande contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 57 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een zorgboerderij gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij Landbouw & Zorgpapieren. Ervaring in het buitenland, Reinheidsgebod Zuid Duitsland. Integrale Kwaliteitszorg.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Te verbouwen of ontwikkelen jachthaven te koop gevraagd in Zeeland en Friesland

kp-13762
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Friesland Zeeland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
De jachthaven is vooral geschikt zeilboten. De locatie is te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Productiebedrijf te koop gevraagd (hout, metaal, meubels of verpakkingen)

kp-13763
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Industrie
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een productiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van houtverwerking, metaalverwerking, verpakkings-industrie of machine-industrie. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt en groter productiebedrijf. De onderneming is vooral actief in NL, Benelux, Duitsland of Europa. Het product mag in grote batch productie of in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 10 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Kleine webwinkel te koop gevraagd eventueel met kleinschalige eigen productie

kp-13769
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 25.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 50 km rondom Rosmalen
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, sociale media, partnernetwerk uitbreiden of persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De onderneming is vooral actief in NL of Benelux. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 25 euro. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze 31 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een bedrijf in secretariele en administratieve dienstverlening. Het bedrijf ligt in de regio Noord-Brabant. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Kinderdagverblijf te koop gevraagd in Noord-Brabant

kp-13765
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Er wordt een kinderdagverblijf gezocht ter overname. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie managen op afstand of investeren met vinger aan de pols. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de zorglocatie. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 1 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Supermarkt te koop gevraagd met minimaal 300 m▓

kp-13742
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Detailhandel Food
Toelichting & wensen:
Deze kandidaat zoekt een kleine buurtsuper, avondwinkel of (middel)grote supermarkt om over te nemen. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel en franchise formule. De oppervlakte is minimaal 300m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum en grote plaats/verzorgingsgebied. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 21 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een autoverhuurbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Curacao . Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat wil terugkeren naar Nederland na 2 jaar ondernemen op Curacao.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank of crowdfunding.
Meer informatie

Kadowinkel te koop gevraagd in het midden van het land

kp-13748
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: M cadeauwinkel idden van het land, regio utrecht
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Deze kadowinkel levert vooral diverse geschenkartikelen. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum en grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Drogisterij te koop gevraagd, zonder parfumerie, tot 10 medewerkers

kp-13755
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Er is geen voorkeur voor een parfumerie bij de drogisterij. De oppervlakte is minimaal <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 42 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Het bedrijf ligt in de regio Noord-Brabant. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte en toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

Herenkapsalon te koop gevraagd in midden of hoger segment in grotere plaats

kp-13756
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Het bedrijf mag actief zijn in het midden of hoog segment. De gewenste doelgroep is heren. De gewenste style is klassiek, eigentijds of trendy. De kapsalon heeft minimaal 4 knipplekken. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 42 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een meerdere webshops en een startende groothandel . Het bedrijf ligt in de regio Eindhoven. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte en toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

Watersport en kampeerwinkel te koop gevraagd met online mogelijkheden

kp-13768
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Flevoland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant Limburg
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Het bedrijf mag actief zijn in het laag of hoog segment. De sportzaak levert breed georiŰnteerd voor uiteenlopende sporten. Toelichting productaanbod: Watersport en bootaccesoires. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur >100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >50 medewerkers. Aanvullende wensen: Het assortiment bestaat uit kampeer-artikelen, watersport-artikelen, sport-artikelen.. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 49 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een bouwmarkt gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij zeer ruime ervaring opgedaan in grootschalige winkels. Directeur en geeft direct leiding aan de afdelingen marketing/reclame, operationeel, inkoop, HR en e-business.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank, een informal investor/business angel, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

Universeel autobedrijf te koop gevraagd omgeving Vianen

kp-13771
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 15 km rondom Vianen
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Bij voorkeur is het autobedrijf actief op het gebied van verkoop gebruikt en onderhoud. Ook is het bedrijf bij voorkeur een universeel autobedrijf. Er zijn minimaal 3 bruggen/werkplaatsen. Het is wenselijk als er APK, schadeherstel of aanhangwagen(verhuur) wordt aangeboden. (De mogelijkheid voor) een tankstation is bespreekbaar. Er is interesse in een bemand of onbemand tankstation. Het minimaal aantal liters moet boven 1mio zijn. De voorkeur gaat uit naar een merkloos (of bijna aflopend contract). De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 41 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 20 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Traditionele slagerij te koop gevraagd omgeving Rotterdam

kp-13772
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Rotterdam
Branche: Detailhandel Food
Toelichting & wensen:
Het mag een traditionele slagerij zijn. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur >100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel.
Meer informatie

Autobedrijf te koop gevraagd Utrecht eventueel met bemand tankstation

kp-12485
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Utrecht
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Bij voorkeur is het autobedrijf actief op het gebied van verkoop nieuw, verkoop gebruikt en onderhoud. Ook is het bedrijf bij voorkeur een universeel merk autobedrijf. Er zijn minimaal 1 bruggen/werkplaatsen. Het is wenselijk als er APK, schadeherstel of aanhangwagen(verhuur) wordt aangeboden. (De mogelijkheid voor) een tankstation is bespreekbaar. Er is interesse in een bemand tankstation. Het minimaal aantal liters moet boven 1mio zijn. De voorkeur gaat uit naar een contract met een merk of merkloos (of bijna aflopend contract). De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een autopoetsbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Utrecht . Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Dames of in de kledingwinkel te koop gevraagd in Flevoland en Gelderland

kp-12429
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Flevoland Gelderland
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Er wordt een kleding winkel gezocht. De voorkeur gaat uit naar damesmode of kindermode. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 14 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Groothandel of webshop te koop gevraagd actief in de meubelbranche

kp-12489
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 50.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan meubelbranche of in aanverwante artikelen . Voorbeelden van producten waar interesse voor is zijn Stoffen, meubels. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming is vooral actief in NL. De handelsonderneming mag opereren in een stabiele markt. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B en B-C doelgroep. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 55 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een groothandel in meubelstoffen en aanverwante artikelen . Het bedrijf ligt in de regio Noord-Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Zonnebank studio te koop gevraagd van een formule met beauty activiteiten

kp-12492
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant Limburg
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
De zonnestudio is Onderdeel van een formule. Het minimaal aantal zonnebanken is <6. Deze zonnebanken zijn in eigendom. Naast zonnebanken is er ook gelegenheid voor een nagelstudio, massagesalon of schoonheidssalon. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf Webshop merchandising, voor succesvolle dames running blog. fitness zuid-oost nederland

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Zorgboerderij te koop gevraagd

kp-12495
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een bedrijf in de gezondheidszorg gezocht. Te denken valt aan een zorgboerderij. De zorginstelling levert haar diensten vooral aan volwassenen en kinderen. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving). De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de zorglocatie. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Dakdekkersbedrijf te koop gevraagd

kp-12503
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: 100 km rondom Venray
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een bouwbedrijf gezocht. De voorkeur gaat uit naar dakdekkersbedrijf. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een dakdekkersbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Zuid-Oost Nederland. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Business to consumer vraag en aanbod site te koop gevraagd

kp-12507
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
Qua levensfase is er interesse in fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. De onderneming is vooral actief in NL, Benelux of Duitsland. Op het platform biedt een B-C doelgroep producten of diensten aan. Op het platform zoekt een Particulieren doelgroep producten of diensten. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze 41 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, een bank of crowdfunding.
Meer informatie

Allround sportschool te koop gevraagd tot 1500 leden

kp-12509
Soort overname: geheel, gedeeltelijk, MBI-traject of Alleen investeren
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Aanvullend wordt ook fitness, groepslessen, personal training, fysiobegeleiding of senioren begeleiding aangeboden. Een formule (bijvoorbeeld zoals curves) is bespreekbaar. Het aantal leden van de sportschool is ongeveer tot 1500. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 32 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 17 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

Kaas of delicatessen marktkraam te koop gevraagd

kp-12510
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Voorkeur voor Zuid-Holland
Branche: Detailhandel Food
Toelichting & wensen:
Deze kandidaat wil een delicatessezaak of kaaswinkel overnemen. Daarnaast is halal is niet vereist. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <50m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 0 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Allround fietsenwinkel te koop gevraagd omgeving Amsterdam

kp-12514
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 50.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 10 km rondom Amsterdam
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Het is wenselijk als deze fietsenwinkel een allround fietsenwinkel of fietsverhuur bedrijf is. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel. De oppervlakte is minimaal <50m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum en grote plaats/verzorgingsgebied.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een fiets reparatie bedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Noord Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Cafetaria of koffiezaak te koop gevraagd

kp-12515
Soort overname: geheel of Alleen investeren
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
De zaak verkoopt o.a. snacks, koffie of anders. Het is niet nodig dat er naast afhalen ook bezorgd wordt. Catering aan bedrijven en of particulieren is niet nodig. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. De zaak is een dagzaak of avondzaak. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 38 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

(Indoor) speeltuin te koop gevraagd

kp-12516
Soort overname: -
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Toelichting: speeltuinen, dit mogen ook in door speeltuinen zijn.

Type overnamekandidaat: Deze 38 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Italiaans restaurant te koop gevraagd in kop van Drenthe

kp-12539
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Drenthe
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Het restaurant is bij voorkeur italiaans. De eetgelegenheid telt <50 couverts. Bij de locatie is bij voorkeur een terras. De zaak is een dagzaak of avondzaak. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 100%. De locatie is te verbouwen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 67 jarige kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 75.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Motorenspeciaalzaak te koop gevraagd in Noord- Holland (verkoop en onderhoud)

kp-12542
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 35 km rondom Bovenkarspel
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Bij voorkeur is het autobedrijf actief op het gebied van onderhoud, verkoop nieuw en verkoop gebruikt. Ook is het bedrijf bij voorkeur een universeel merk autobedrijf. Het assortiment van de motorzaak bestaat uit motors. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur >100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: U bent nooit werkzaam geweest in deze branche waar u een bedrijf wilt kopen maar heb ervaring als technicus, service manager,garantie manager, hoofd technische dienst.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Kadowinkel te koop gevraagd met interieurartikelen in Overijssel

kp-12544
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Overijssel
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Deze kadowinkel levert vooral interieurartikelen. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie. Deze overnamekandidaat heeft een winkel gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Wijnwebwinkel te koop gevraagd

kp-12550
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Utrecht
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan wijn. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft daar een extern netwerk voor dat wordt ingehuurd. De onderneming is vooral actief in NL. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een groothandel en detailhandel in wijnen. Het bedrijf ligt in de regio Nederland.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Brood- en banketspeciaalzaak te koop gevraagd in Zuid-Holland

kp-12551
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Branche: Detailhandel Food
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een brood- en banket bakkerij gezocht die actief is in o.a. brood of banket. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum en grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 34 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 18 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Franchise drogisterij te koop gevraagd gespecialiseerd in homeopathie

kp-12552
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: 60 km rondom Opheusden
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Er is een voorkeur voor een parfumerie bij de drogisterij. De specialisme en diensten van dit bedrijf zijn homeopathie. De oppervlakte is minimaal >300m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De kandidaat is ge´nteresseerd in een franchise formule. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een diverse bedrijven. Het bedrijf ligt in de regio Gelderland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Installatiebedrijf te koop gevraagd tot 10 medewerkers omgeving Zwolle of Apeldoorn

kp-12553
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zwolle, Apeldoorn
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van elektra, gas, water of duurzame installaties. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 75%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 25% liggen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 44 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 20 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Keukenzaak te koop gevraagd in Overijssel

kp-12555
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 75.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Maximaal 1 uur reistijd vanaf Nijverdal
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Toelichting: Keukens. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een keukenmontage. Het bedrijf ligt in de regio Overijssel. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Arbouw gerelateerd adviesbureau te koop gevraagd in Noord-Holland of Friesland

kp-12558
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Friesland Noord-Holland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Hierbij valt te denken aan een arbo gerelateerd. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral ZZP-ers, MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een arbo advies / inspectiebedrijf gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Glastuinbouwbedrijf te koop gevraagd in Noord-Holland

kp-12560
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Maximaal 1 uur reistijd vanaf Wognum
Branche: Agri-Food
Toelichting & wensen:
Toelichting: Glastuinbouw bedrijf . Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 40 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Glastuinbouw. Het bedrijf ligt in de regio Noord-Holland . Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Online applicaties,App of ASP dienst te koop gevraagd

kp-12562
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
Het aanbod van het platform/provider mag gericht zijn op breed aanbod van diensten. Qua levensfase is er interesse in fase 0) het platform is nog in ontwikkeling, fase 1) het platform is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. De onderneming is vooral actief in NL. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van productontwikkeling, meer klanten of nieuwe verdienmodellen. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn.

Type overnamekandidaat: Deze 54 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, IT en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een eCommerce en ICT gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk, een informal investor/business angel, venture capital of crowdfunding.
Meer informatie