Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Camping en bungalow bedrijven *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Camping of bungalowpark te koop te koop gevraagd

kp-6459
Soort overname: gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping of bungalowpark. Het aantal standplaatsen is <100. Het aantal bungalows is <25. Het aantal gasten is <50. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur, stad, zee of binnenwater. De locatie is sleutelklaar of te verbouwen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van productontwikkeling, operations en algemeen management.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Camping, bungalowpark of vakantiehuis te koop gevraagd omgeving Bruinisse

kp-6434
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 100 km rondom Bruinisse
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping, bungalowpark of vakantiehuis. Het aantal standplaatsen is <100. Het aantal bungalows is <100. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij zee. De locatie is te verbouwen of te ontwikkelen. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze 52 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een recreatie en vastgoed. Het bedrijf ligt in de regio Zuid est Nederland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 1.000.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd in Limburg

kp-6436
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Limburg
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. De locatie is sleutelklaar of te verbouwen. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd aan zee of bij heuvels

kp-6203
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Meer dan 10.000.000 Euro
Land: Buiten Nederland
Regio: Proposities in heel Noord Europa
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Het aantal standplaatsen is >100. Het aantal bungalows is >100. Het aantal gasten is >100. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij zee of heuvels/bergen. De locatie is te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 2.000.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of venture capital.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd met max 100 standplaatsen in Noord NL

kp-6211
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Friesland, Groningen Drenthe
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Het aantal standplaatsen is <100. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur, zee, heuvels/bergen, manege of sport/survival. De locatie is sleutelklaar. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 30 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 1.000.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Camping of bungalowpark te koop gevraagd tot 100 bungalows

kp-6172
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping of bungalowpark. Het aantal standplaatsen is <100. Het aantal bungalows is <100. Het aantal gasten is >100. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur. De locatie is sleutelklaar of te verbouwen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: ervaring in techniek en accountany

Eigen middelen voor overname: Minder dan 1.000.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of crowdfunding.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd tot 100 standplaatsen

kp-5022
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Het aantal standplaatsen is <100. Het aantal bungalows is <10. Het aantal gasten is <100. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur. De locatie is sleutelklaar. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 44 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 5 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Camping of vakantiehuis te koop gevraagd in Nederland

kp-5057
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping of vakantiehuis. Het aantal standplaatsen is <100. Het aantal gasten is <25. De locatie is sleutelklaar. Bij voorkeur heeft de locatie geen horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Brede algemene en technische kennis. Jarenlange ervaring in het technische onderhoudsdiensten als leidinggevende en daarbij ook budgetverantwoordelijkheid gehad.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie