Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

ICT *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Software (implementatie) bedrijf te koop gevraagd

kp-889
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het bedrijf biedt advies op het gebied van software implementatie. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn cloudcomputing, CRM of ERP. Toelichting kennisgebieden: . Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 45 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een software implementatie en projectbureau met toonaangevende klanten. Het bedrijf ligt in de regio Utrecht.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd

kp-605
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Maximaal 1 uur reistijd vanaf Almere
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het netwerkbeheer bedrijf levert hardware, software implementatie en cloud-oplossingen. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 100 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn Office365, Windows, Unix of overig. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een ICT bedrijf met 20 medewerkers met een gedegen groeistrategie. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte en toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Website ontwerp en ontwikkeling bedrijf te koop gevraagd (ook MBI)

kp-736
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 75 km rondom Veenendaal
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een webbouwbureau gezocht dat actief is op het gebied van webbouw. Toelichting: software eventueel aangevuld met hardware en distributie. Klein en flexibel, geen molog. Bij voorkeur is er kennis van CMS systeem(en) zoals Wordpress, Joomla, Magento, Drupal, custom of overig. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP, ASP of .NET. Toelichting kennisgebieden: CMS achtige technologie. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 57 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij Heeft zeer uiteenlopende ICT bedrijven heeft gerund en verkocht.Wil zich aan het 'eind van zijn carriŤre' voor een langere periode committeren. Generalist die diverse rollen heeft gehad zowel in de commerciŽle rol, professional services en algemene directie bij CMS gerelateerde bedrijven, software, hardware en distributeurs.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Webbouw en design bedrijf te koop gevraagd

kp-803
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een webbouwbureau gezocht dat actief is op het gebied van webdesign of webbouw. Toelichting: Klanten in het midden en hogere segment die shops of lead generende sites hebben. Bij voorkeur is er kennis van CMS systeem(en) zoals Wordpress, Joomla, Magento, Drupal, custom of overig. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP, ASP, .NET of Phyton. Toelichting kennisgebieden: Webshops. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de klanten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Aanvullende wensen: maximaal 20 medewerkers (minimaal 5). De ondernemer kan bij voldoende enthousiasme aanblijven maar dit is niet noodzakelijk. Een flexibel personeelsbestand is een pre. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een webshop. Deze ondernemers hebben een ICT bedrijf met producten en diensten voor webshops en e-commerce platforms. Daarnaast hebben zij offsore bouw capaciteit om kostenefficiŽnt oplossingen te bouwen. Een goed klantenbestand kan hun volgende groeifase faciliteren.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Softwarebedrijf bedrijf te koop gevraagd

kp-801
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van ERP, CRM, administratie of anders. Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product, gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk ook buiten NL. Klanten hebben over het algemeen tot 50 medewerkers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de klanten en specifieke kennis. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 51 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Kandidaat uit een ondernemersfamilie die meerdere online activiteiten heeft. Heeft een ICT, educatie en bedrijfskundige achtergrond. Heeft een netwerk aan investeerders

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel.
Meer informatie