Small luxury hotel te koop in Frankrijk (Normandië)

Small luxury hotel te koop in Frankrijk (Normandië)

Unieke historische & toeristische locatie, 2 vastgoedontwikkelings kansen

Algemeen

Referentie:
BOSN14AP498A
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Camping en bungalow bedrijven, Hotels, Overige horeca
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

Een zeer hoogwaardig (nog gedeeltelijk te ontwikkelen) hotel in Normandië met 25 kamers en restaurant. Of optioneel ook uitbreidbaar met 3-4 gites.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

en toeristen. Door de unieke liggen ten op zicht van de invasie stranden en daarbij horende historische plaatsen is de doelgroep grotendeels Amerikaans. Voor hun is dit echt een unieke locatie.

Details

Dit small luxury hotel staat te koop in verband met:
de huidige eigenaren runnen deze zeer hoogwaardige locatie succesvol maar zijn op leeftijd en willen de groei naar minimaal 25 kamers niet zelf nog 10 jaar exploiteren Indicatieve omzet - Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Small luxury hotel te koop in Frankrijk (Normandië)

De huidige eigenaren hebben al jarenlang een uniek en zeer hoogwaardig hotel opgezet. Eigenlijk is het een B&B gelegen in een met smaak gerestaureerde Kasteelboerderij uit de XVIIIe eeuw met een luxueuze uitstraling. Met name de historische ligging t.o.v. de invasiestranden en omliggende geschiedenis is zeer in trek bij Amerikanen. Zij vormen 60% van de doelgroep met een gemeenschappelijke historie dat geeft de locatie een bijzondere sfeer bij de gasten. De omzet op basis van de huidige 5 kamers bedraagt 100.000 euro. Het bedrijf is rendabel en kan worden overgenomen en voortgezet. De overnamesom hiervoor bedraagt 1,2 mio euro, bestaande uit 1.150.000 euro voor het vastgoed en hotel inventaris en 50.000 euro goodwill

Daarnaast zijn er twee opties:
Optie 1) Uitbreiding naar een groot small luxury hotel met minimaal 25 kamers en een uitgebreid restaurant. Het ontwerp, goedkeuring en businessplan hiervoor zijn al gereed op op aanvraag inzichtelijk. De volledige additionele investering hiervoor bedraagt ongeveer 1,6 mio euro. Maar de ontwikkeling kan ook gefaseerd worden uitgevoerd. De huidige eigenaren kunnen met hun uitsteke..

Lees verder