Small luxury hotel te koop in Frankrijk (Normandië)

Small luxury hotel te koop in Frankrijk (Normandië)

Unieke historische & toeristische locatie, 2 vastgoedontwikkelings kansen

Kansen

Er zit meer potentie in dit small luxury hotel als de gehele vastgoedontwikkeling naar kan 1 keer (investering ongeveer 1,6 mio euro) maar het kan ook gefaseerd. dit is al in professioneel onderbouwde plannen uitgewerkt..
Er zit nog meer potentie in dit small luxury hotel als het hotel is in zijn huidige vorm meer een zeer hoogwaardige b&b. deze onderneming is ook rendabel en dus over te nemen. maar de grote kans zit in de uitbreiding.
Er zit nog meer potentie in dit small luxury hotel als los van de historische ligging is normandië een uitstekende locatie voor een small luxury hotel. de regio trekt jaarlijks 4,5 miljoen toersisten per jaar.
Andere redenen om dit small luxury hotel te kopen
  • Met name de optimale ligging ten opzichte van de Amerikaanse oorlogshistorie in Normandië is uniek. Dit bindt de gasten van het hotel en geeft de locatie een 'bedevaart-achtige' sfeer.
Dit small luxury hotel beschikt over vaardigheden / kennis / competenties en er is een volledig door architecten getekend en met business case onderbouwd uitbreidingsplan naar 25 kamers en een restaurant. door de buitengewone relaties met lokale overheid zijn toestemmingen geen probleem.
Dit small luxury hotel is financieel zeer gezond
  • Hoge marges
Dit small luxury hotel heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Dit small luxury hotel heeft een uniek pand / locatie
  • Uniek gelegen gerestaureerde Kasteelboerderij uit de XVIIIe eeuw, smaakvol gerestaureerd met een luxueuze uitstraling.Omringd door ca 3 ha fraai aangelegde tuinen, boomgaarden en weilanden.
Dit small luxury hotel heeft unieke productie-capaciteiten
  • Uitstekende kwaliteit
Dit small luxury hotel heeft unieke producten / diensten die
  • Van uitstekende kwaliteit zijn
  • Voldoen aan de zwaarste normeringen in de branche
Een veranderingstraject zal dit small luxury hotel goed doen
  • De eigenaren runnen dit hotel al jaren met passie, willen ook operationeel de vastgoed ontwikkeling begeleiden met sterke lokale netwerk. Door leeftijd kunnen zij (helaas) geen 10 jaar aanblijven.
Er is synergie als dit small luxury hotel samen gaat met een
  • Een leisure ondernemer die de locatie ontwikkeld small luxury hotel met 25 kamers en een groter restaurant. Aanvullende investering hiervoor is 1,6 mio. Architectonische ontwerp en businessplan hiervoor zijn gereed
Dit small luxury hotel heeft internationaal veel loyale klanten
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • De bezettingsgraad in de huidige setting is goed. Gefaseerd doorontwikkelen naar groter restaurant en meer kamers is de logische vervolgstap.
Extra groeikans vergt een extra investering van meer dan 1.000.000 euro.