Kleinschalige zorginstelling te koop, creatieve dagbesteding

Kleinschalige zorginstelling te koop, creatieve dagbesteding

Zeer bijzonder en multifunctioneel atelier met 3 werkruimtes

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in deze zorginstelling als de zolder van 112 m2 wordt nog niet gebruikt en het woonhuis zou ook een zorg bestemming kunnen krijgen..
Er zit nog meer potentie in deze zorginstelling als ideale locatie om 3 dagen een zorgbedrijf te hebben en de andere dagen en andere ambitie te vervullen in het atelier.
Er zit nog meer potentie in deze zorginstelling als de activiteiten kunnen worden uitgebreid zelfs met commerciële activiteiten i.p.v. zorg. denk hierbij aan creatieve workshops, kookstudio etc.
Andere redenen om deze zorginstelling te kopen
  • De locatie is zeer flexibel in te richten voor kookworkshops, tuinieren, creatieve workshops voor andere doelgroepen etc.
Deze zorginstelling heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Deze zorginstelling heeft een uniek pand / locatie
  • Zeer landelijk gelegen, omgebouwd karakteristiek pand van 120m2 verdeeld in 3 werkruimtes en keuken. Zolder van 112m2 en een woonboerderij die verbonden is. Buiten is ruimte voor kassen etc.
Deze zorginstelling heeft unieke producten / diensten die
  • Door de indeling met 3 werkruimtes kan iedereen in een prikkelarme omgeving werken. Dat is zeer belangrijk voor de huidige doelgroep die vaak elders niet tot zijn recht komt
Deze zorginstelling heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Het betreft een bijzonder atelier met woonhuis dat met 3 dagen opening al rendabel is maar waar veel potentie ligt
Er is synergie als deze zorginstelling samen gaat met een
  • Deze locatie ontleent zijn kracht aan de kleinschaligheid. Dit zou wel gewaarborgd moeten blijven maar de openingstijden kunnen ruimer en de zolder is nog ongebruikt dus enige ambitie is wenselijk.
Deze zorginstelling heeft regionaal veel loyale klanten
Deze zorginstelling heeft een vaste inkomstenstroom
  • De klanten komen op basis van PGB, blijven relatief lang door de bijzondere locatie. De helft van de klanten is er de volledige 3 dagen
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • Door de persoonlijke agenda van de eigenaren zijn de openingstijden beperkt tot 3 dagen per week. Dit zou per direct naar 5 dagen kunnen.