Kleinschalige zorginstelling te koop, creatieve dagbesteding

Kleinschalige zorginstelling te koop, creatieve dagbesteding

Zeer bijzonder en multifunctioneel atelier met 3 werkruimtes

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN14AV537A
Branche:
Dienstverlening
Soort bedrijf:
Gezondheidszorg, Overige dienstverlening
Land:
Nederland
Regio:
Friesland
Medewerkers:
2-5
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

3 dagen per week creatieve dagbesteding op kleine schaal voor 6 mensen met een beperking. De locatie is ook geschikt voor koken, tuinieren etc.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Non-profit instellingen, Consumenten - particulieren

De klanten komen via de gemeente waar goede relaties mee zijn. Het betreft mensen die in een zeer prikkelarme omgeving functioneren (o.a. PDD NOS) en 1-3 dagen per week komen.

Details

Deze zorginstelling staat te koop in verband met:
er is geen haast mee maar de eigenaren willen op tijd starten met het vinden van een koper omdat zij ook nog andere plannen hebben voor de toekomst Indicatieve omzet € 70.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Kleinschalige zorginstelling te koop (creatieve dagbesteding)

Deze bijzondere locatie is eigenlijk een atelier in een landelijke omgeving. Door de indeling met 3 werkruimtes en een keuken is het geschikt voor cliënten die in een prikkel arme omgeving renderen. De eigenaren hebben nog andere passies dus zijn maar drie dagen per week open voor een groep van 6 mensen. Hiermee is het al rendabel met een omzet van 75000 euro en inzet van vrijwilligers.

Idealiter wordt deze locatie uitgebreid qua openingstijden en de zolder van 112 m2 is ongebruikt. Daarnaast wordt het woonhuis nu niet voor zorgtaken gebruikt. Ook buiten zijn mogelijkheden voor kassen etc. De ruimte is buiten de openingstijden ook geschikt voor commerciële doeleinden zoals creatieve en kook workshops of iets dergelijks.

De eigenaren hebben geen haast en zijn flexibel qua constructie. Bij voorkeur werkt de nieuwe kandidaat een periode in deze zorginstelling. Het behoud van kleinschaligheid met respect naar de huidige clienten heeft de voorkeur.

Gerelateerde onderwerpen:
Kleinschalige zorginstelling te koop aangeboden (dagbesteding) | Kleinschalige zorginstelling te koop gevraagd (dagbesteding) | Kleinschal..

Lees verder