Online uitgeverij te koop met print on demand model (innovatie award winner)

Online uitgeverij te koop met print on demand model (innovatie award winner)

Ideaal voor mediapartner of drukkerij; diverse verdienmodellen mogelijk

Algemeen

Referentie:
BOSN16DQ591A
Branche:
Internet- en online bedrijven
Soort bedrijf:
Webwinkels, Online applicaties (ASP diensten, Apps), Online uitgeverij, Advertentie medium/affliate platform
Land:
Nederland
Regio:
-
Medewerkers:
Geen
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 3 jaar
Levert:

Op basis van een persoonlijk profiel en keuzes wordt een op maat samengestelde gepersonaliseerde uitgave samengesteld. Op dit moment via print on demand (conform Albelli fotoboek) maar ook digitale mogelijkheden.

Diensten:

-

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen, Consumenten - particulieren

Massamarkt zowel in NL als daarbuiten. Naast consumenten die het vaak als cadeau geven ook bedrijven die het als geschenk geven voor relaties of medewerkers.

Details

Deze online uitgeverij staat te koop in verband met:
de eigenaren hebben andere bedrijven en de levensfase van het bedrijf vereist dat er nog wordt door geïnvesteerd in tijd en geld. daarnaast draait verdienmodel om printing on demand. dit wordt uitbesteed. Indicatieve omzet € 20.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle Opkoper - optimaliseert het bedrijf om door te verkopen

Extra informatie

Online uitgeverij te koop met print on demand model

Dit online bedrijf heeft diverse innovatie prijzen gewonnen en is uniek in Nederland. I.v.m. anonimiteit kan het onderwerp niet genoemd worden, dit volgt na geheimhouding. Er is een uniek online systeem gebouwd met waardevolle gestructureerde content (3000 items) waar de bezoekers (massamarkt) op basis van zijn eigen interesse zeer gebruiksvriendelijk zelf een product op maat kan samenstellen; met content op maat, een gepersonaliseerde omslag (foto&titel) en een persoonlijk voorwoord. Het heeft hierdoor een hoge cadeau & fun factor (huwelijken, familie boeken, verjaardagen, collega's, etc.)

Momenteel is het enige verdienmodel dit via printing on demand te verkrijgen. Echter, de printproductie is uitbesteed. Marges zijn momenteel prima, maar als een drukkerij het platform overneemt, kan deze nog meer marge maken.

Business wise leent het platform zich voor meer verdienmodellen zoals persoonlijke verkoop aan bedrijven (relatiegeschenk), white label of affiliatemodel via mediabedrijven en zelfs fysieke winkels. Daarnaast zijn in digitale vorm gratis business modellen mogelijk, advertentie modellen en het gebruiken van geprofi..

Lees verder