Metaalbewerkingsbedrijf te koop aangeboden (laser snijden, zetwerk etcetera)

Metaalbewerkingsbedrijf te koop aangeboden (laser snijden, zetwerk etcetera)

30 vaste klanten en een afbetaald machinepark. Gespecialiseerd in kleine complexere producties

Extra informatie

Metaalbewerkingsbedrijf te koop aangeboden (laser snijden, zetwerk etc.)

Dit metaalbewerkingsbedrijf is gespecialiseerd in het fijnere lasersnijden. Daarnaast worden ook aanvullende werkzaamheden zoals zetwerk gedaan. Het bedrijf is zeer stabiel en werkt voor een klantengroep van 30 vaste klanten. De eigenaar is al jarenlang actief in het bedrijf en een echte vakman. In het verleden was dit bedrijf veel groter. Maar het personeel is afgevloeid. Er is wel een zeer goed machinepark overgebleven. Hiermee wordt uiterst flexibel aan de vaste klantengroep geleverd. Het bedrijf is gevestigd in een huurpand van 500 m².

De huidige ondernemer doet niets meer aan acquisitie. Sterker nog hij houdt diverse grotere batch opdrachten af. Hier ligt zeker een kans voor een nieuwe koper. Want met wat commerciële inspanning kan het bedrijf makkelijk groeien. De huidige ondernemer kan nog een aantal jaar meewerken en is bereid een deel van de overnamesom mee te financieren. De overnamesom bedraagt slechts de waarde van de inventaris en de voorraad.

Gerelateerde onderwerpen:
Metaalbewerkingsbedrijf te koop aangeboden | Metaalbewerkingsbedrijf te koop gevraagd | Metaalbewerkingsbedrijf verkopen | Bedrijf verkopen