*Tip* Uniek klein varend hotel schip te koop aangeboden

*Tip* Uniek klein varend hotel schip te koop aangeboden

24 van de 26 weken volgeboekt. Daarbuiten hoge bezettingsgraad als winterhotel

Algemeen

Referentie:
BOSN17LL092A
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Hotels, Horeca gemengd, Jachthavens, Sport- en Wellness accommodaties, Camping en bungalow bedrijven, Overige horeca
Land:
Nederland
Regio:
Limburg
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
-
Bedrijf bestaat:
Langer dan 10 jaar
Levert:

First Class Fiets - Vaar vakanties en River cruises in Nederland België en Frankrijk. Een zelfstandig varend product incl. touroperating. Max 10 passagiers in vijf Luxe hutten met alle comfort. In de winterperiode is het schip een Exclusief winterhotel / B&B gelegen in de binnenstad op Top locatie

Diensten:

Zelfstandig organiseren en uitvoeren van 7 en 15 daagse Luxe Fiets - Vaar - vakanties en River cruises In Nederland België en Frankrijk . Dit Voor Particulieren voor individuen en buitenlandse groepen Organiseert City Tours Met e-Bike en stadsgids + Outdoor activiteiten .- incentives en Business Party's .

Doelgroep(en):

Bedrijven, Non-profit instellingen, Consumenten - particulieren

Vooral gericht op kwaliteit bewuste Binnen en buitenlandse toeristen o.a. Uit België Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland , Scandinavië, Australië, en Noord Amerika . De gegoede 50 +. zgn pensionado's met een Ruim vakantie Budget Door de kleinschaligheid wordt het schip ook door Kleine groepen Max. 10 Pers gecharterd. In de winter wordt het Hotel schip door zijn First Class ligplaats op een top locatie , gebruikt door individuelen en Touroperators voor City Breaks en stadsbezoek met overnachting ( Floting Hotel )

Details

Dit hotel schip staat te koop in verband met:
leeftijd Indicatieve omzet € 250.000 Indicatieve overnameprijs 495 .000

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
  3. add_circle MBI kandidaat - koopt zich stapsgewijs in

Extra informatie

Uniek en zeer rendabel Luxe Hotel Yacht te koop aangeboden
Voor Fiets- Vaarvakanties en River charters en als Toeristisch winter hotel Of Privé Bewoning met Bv B&B

Dit is een buitenkans voor een ondernemer(sstel) met een passie voor Goede Service , Voor varen, E- Bike vakanties, touroperating, horeca en recreatie. De huidige eigenaar heeft jaren geleden zijn goed lopend internationaal Recreatie bedrijf verkocht. Hij heeft dit unieke schip als enige overgehouden omdat dit zijn passie is. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit mooiste en best onderhouden Charter schip in de markt te laten zijn. Dit heeft geleid tot een zeer succesvol combinatie van Fiets- Vaar Vakanties, River charters en als Uniek winter hotel. Ca. een jaar van tevoren zijn 20 van de 26 zomer weken volgeboekt met gegoede internationale gasten. Buiten het zomerseizoen dient het schip als goedlopend B&B Winterhotel gelegen op een toeristische top locatie in de binnenstad ( fantastische ligplaatsen).

Bij de juiste kandidaat wordt het schip tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkocht . Over een financiering /of inruil is te onderhandelen . Het schip is volledig door gerepa..

Lees verder