*Tip* Uniek klein varend hotel schip te koop aangeboden

*Tip* Uniek klein varend hotel schip te koop aangeboden

24 van de 26 weken volgeboekt. Daarbuiten hoge bezettingsgraad als winterhotel

Sterke punten

Dit hotel schip heeft een uitstekende concurrentiepositie

Alle reizen inclusief fietsroutes in Ned. België en Frankrijk zijn zelf ontwikkeld en niet te krijgen bij de concurrent. Daarnaast is de kleinschaligheid van het schip uniek Het schip is zeer geliefd bij de gegoede pensionado's en Vrienden Clubs en Fam. Max. 10 Pers. Het schip is in de Corona Tijd normaal geëxploiteerd met enige aanpassing .

Dit hotel schip investeert actief in marketing

Zeer ervaren ondernemer met een uitstekend netwerk van boekingskantoren en goed gevoel voor behoefte van de klanten

Wij kunnen goed verkopen

Extreem hoge bezettingsgraad, 24 tot 28 weken in het zomer seizoen volgeboekt, meestal al een jaar vooruit geboekt . In de winter heeft het Hotel schip ook een zeer hoge bezettingsgraad omdat het een bijzondere ervaring is te logeren op onze bijzondere winter locatie op Top Locatie in de Binnenstad .

Dit hotel schip "draait" zonder ondernemer

Een andere gepassioneerde ondernemer kan deze onderneming ook prima draaien. Maar je moet het wel serieus aanpakken. Het is niet nodig per direct scheepvaart diploma's of Vaarbewijs te hebben men kan ook werken met ingehuurde schippers /Pensionado's of zzp'ers tijdens de actieve vaartochten . Ook De bestaande ondernemer kan nog een lange periode helpen inwerken en eventueel varen indien gewenst .

Dit hotel schip is strak georganiseerd

Noodzakelijk door de zeer hoge bezettingsgraad het hele jaar door en het hoge niveau van dienstverlening

Dit hotel schip is als organisatie "lean & mean"

Geen vast personeel, eventueel zzp-ers - het benodigde personeel is goed betaalbaar. er zijn ook zeer goede Buitenlandse stagiaires en / of personeel beschikbaar ( erg populair )

Dit hotel schip is qua investeringen "up-to-date"

Meer dan dat. Dit Schip is First Class en volgens de Makelaars & Kenners het beste wat er op dit moment in de markt te koop is. Kosten noch moeite zijn gespaard qua onderhoud en optimalisatie . Tip /Top Alle vergunningen en vergunde vaste Ligplaatsen met woon mogelijkheid en is door reeds gedane innovaties in de techniek ( eventueel ) alleen te varen en te bemannen - ook het Hotel gedeelte is innovatief en updated . Het Schip Heeft Si CVO + Rijnvaart + EOC Veiligheid Certificaat Passagiers + Vuilwater / Milieu Certificaat Tot 2007 - Compenseert CO2 Machine kamer / Stuurwerk / Navigatie /Auto Pilot Tip Top . alle keuringen toegestaan .

Dit hotel schip is redelijk "onafhankelijk" van leveranciers

Store capaciteit is optimaal - Grote Tanks - vriezers - Koeling - Voor een 15 dagen reis Max . 13 pers kan alles mee aan boord .

Dit hotel schip maakt handig gebruik van technologie

Er is een goede Website met boekings /shopmodule . Het schip is voorzien van alle technische mogelijkheden zoals Autopilot + tresco - Radar en elektrische spudpalen ( Ankerpalen ) om overal aan te leggen ook als er geen kade voorhanden is - Gemakkelijke complete ingerichte elektrische keuken - Zonne collectoren

24 van de 26 weken volgeboekt. in zomer seizoen Daarbuiten hoge bezettingsgraad als winterhotel

Beschikt over unieke vergunde aanleg plaatsen in Nederland België en Frankrijk ( ook in Parijs ) vergunde winter en zomer ligplaats . een Geschikte ondernemer heeft zeer weinig personeel nodig . Makkelijke exploitatie

Heeft een zeer geliefd Reis product - is Zeer geliefd Bij buitenlandse groepjes - Uniek door zijn kleinschaligheid - Max 10 Gasten Max . 2 man personeel .

Verbeterpunten