*Tip* Uniek klein varend hotel schip te koop aangeboden

*Tip* Uniek klein varend hotel schip te koop aangeboden

24 van de 26 weken volgeboekt. Daarbuiten hoge bezettingsgraad als winterhotel

Extra informatie

Uniek en zeer rendabel hotel yacht te koop aangeboden
Voor fiets- vaarvakanties en river charters en toeristisch winter hotel

Dit is een buitenkans voor een ondernemer(sstel) met een passie voor varen, E- Bike vakanties, touroperating, horeca en recreatie. De huidige eigenaar heeft jaren geleden een goed lopend internationaal recreatie bedrijf verkocht. Hij heeft dit unieke schip als enige overgehouden omdat dit zijn passie is. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit mooiste en best onderhouden charter schip in de markt te laten zijn. Dit heeft geleid tot een zeer succesvol combinatie van fiets- vaarVakanties, river charters en winter hotel. Ca. een jaar van tevoren zijn 20 van de 26 zomer weken volgeboekt met gegoede internationale gasten. Buiten het zomerseizoen dient het schip als goedlopend B&B winterhotel gelegen op een toeristische top locatie in de binnenstad (fantastische ligplaatsen).

Bij de juiste kandidaat wordt het schip tegen de executiewaarde verkocht (650.000 euro). Het schip is volledig door gerepareerd en SI gekeurd met CVO en Rijnvaartkeuring. Overname incl. exploitatie en ligplaatsvergunningen. De volledige bedrijfsvoering, website, bestanden, database, naam, alle omzet, netwerken contracten, uitgewerkte fietsroutes etc. krijgt de kandidaat er gratis bij.

De huidige eigenaar kan indien dit is gewenst meedenken in de financiering en de nieuwe eigenaar eventueel opleiden, wegwijs maken in de business en voorlopig met alles bijstaan. De huidige ondernemer heeft geen persoonlijke financiële belangen meer of familie om het na te laten. Hij wil graag dat een gepassioneerde ondernemer het bedrijf voortzet en dit mooie schip in de vaart houdt.

Gerelateerde onderwerpen:
Uniek en zeer rendabel schip te koop aangeboden voor fiets- vaar vakanties | Uniek en zeer rendabel hotel schip te koop gevraagd voor fiets-vaar vakanties | Uniek en zeer rendabel schip verkopen voor fiets-vaar vakanties l Motor charterschip te koop aangeboden l touroperating in fietsvakanties