*Tip* Uniek klein varend hotel schip te koop aangeboden

*Tip* Uniek klein varend hotel schip te koop aangeboden

24 van de 26 weken volgeboekt. Daarbuiten hoge bezettingsgraad als winterhotel

Extra informatie

Uniek en zeer rendabel Luxe Hotel Yacht te koop aangeboden
Voor Fiets- Vaarvakanties en River charters en als Toeristisch winter hotel Of Privé Bewoning met Bv B&B

Dit is een buitenkans voor een ondernemer(sstel) met een passie voor Goede Service , Voor varen, E- Bike vakanties, touroperating, horeca en recreatie. De huidige eigenaar heeft jaren geleden zijn goed lopend internationaal Recreatie bedrijf verkocht. Hij heeft dit unieke schip als enige overgehouden omdat dit zijn passie is. Kosten noch moeite zijn gespaard om dit mooiste en best onderhouden Charter schip in de markt te laten zijn. Dit heeft geleid tot een zeer succesvol combinatie van Fiets- Vaar Vakanties, River charters en als Uniek winter hotel. Ca. een jaar van tevoren zijn 20 van de 26 zomer weken volgeboekt met gegoede internationale gasten. Buiten het zomerseizoen dient het schip als goedlopend B&B Winterhotel gelegen op een toeristische top locatie in de binnenstad ( fantastische ligplaatsen).

Bij de juiste kandidaat wordt het schip tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkocht . Over een financiering /of inruil is te onderhandelen . Het schip is volledig door gerepareerd en SI gekeurd met CVO en Rijnvaartkeuring. en Milieu Certificaat . een zeer recent Taxatie rapport t.b.v. Bank financiering is er ter inzage . Dit Hotel schip voldoet aan alle Eisen en heeft alle Certificaten en vergunningen . Het schip is zo ingericht en uitgerust dat het zonder Probleem alleen te varen is en met 2 personen is te bemannen en te exploiteren .

Overname is incl. exploitatie en ligplaatsvergunningen. De volledige bedrijfsvoering, website, bestanden, database, naam, alle omzet, netwerken contracten, met touroperators en Reis agenten Volledig uitgewerkte fietsroutes en Programma's etc. krijgt de kandidaat er gratis bij. ( BTW is Voldaan )

De huidige eigenaar kan indien dit is gewenst meedenken in de financiering en de nieuwe eigenaar eventueel opleiden, wegwijs maken in de business en voorlopig met alles bijstaan. De huidige ondernemer heeft geen persoonlijke financiële belangen meer of familie om het na te laten. Hij wil graag dat een gepassioneerde ondernemer het bedrijf voortzet en dit mooie schip in de vaart houdt.

Gerelateerde onderwerpen:
Uniek en zeer rendabel schip te koop aangeboden voor Fiets- Vaar vakanties | Uniek en zeer rendabel hotel schip te koop gevraagd voor fiets-vaar vakanties | Uniek en zeer rendabel schip verkopen voor fiets-vaar vakanties l Motor charterschip te koop aangeboden l touroperating in fietsvakanties . Ook zeer geschikt Voor bewoning met B&B .