Eigentijds (Indonesisch) afhaalrestaurant te koop aangeboden in Zuid Holland

Eigentijds (Indonesisch) afhaalrestaurant te koop aangeboden in Zuid Holland

Afhalen, cateren en beperkt bezorgen. De modern ingerichte locatie is ook geschikt voor andere gerechten

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Algemeen

Referentie:
BOSN18MSM62Q
Branche:
Horeca en recreatie
Soort bedrijf:
Cafetaria, Restaurants, Overige horeca
Land:
Nederland
Regio:
Zuid Holland
Medewerkers:
Alleen flexibel personeel
% tijdelijk contract:
100
Bedrijf bestaat:
Korter dan 3 jaar
Levert:

Kwalitatieve Indonesische gerechten (+/- 25 varianten) die per gewicht of per menu worden samengesteld. Menu's worden warm of koud verkocht afhankelijk van de wensen van de klant.Er wordt ook beperkt frisdrank verkocht.

Diensten:

Er wordt een beperkt aantal bestellingen per dag bezorgd. Maar klanten geven de voorkeur aan halen omdat ze dan de gerechten kunnen zien en kiezen. Daarnaast wordt ook catering verzorgd aan groepen tussen de 20 en 100 man

Doelgroep(en):

Consumenten - particulieren

+/- 30 gasten per dag. Dit zijn veel vaste gasten en ook met Indonesische roots. Veel twee-verdieners uit de directe omgeving die kiezen voor gemak en toch kwaliteit. Ook gezinnen omdat zeer nabij gelegen een patatzaak is. Daar bestelen de kinderen en de ouders kiezen voor Indonesisch.

Details

Dit afhaalrestaurant staat te koop in verband met:
door privé omstandigheden moest een van de twee oprichters de zaak vroegtijdig verlaten en de tweede eigenaar wil niet zelfstandig de zaak opbouwen naar de volgende groeifase Indicatieve omzet € 150.000 Indicatieve overnameprijs -

Gewenste kopers
  1. add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
  2. add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf

Extra informatie

Deze locatie is meer dan een jaar geleden opgericht door een zeer enthousiast ondernemersstel. Helaas moest 1 van de 2 door privé omstandigheden de zaak verlaten. Nu ruim een jaar later heeft de toko zich ontwikkeld naar een stabiel omzetniveau met veel vaste gasten. Maar de huidige ondernemer beseft dat zelfstandig doorgaan op lange termijn te druk en dus geen optie is. Op dit moment zijn de marketingactiviteiten bewust beperkt en worden diverse cateringopdrachten afgehouden. Hierdoor is het bedrijf wel stabiel maar groeit niet door.

Dat is een gemiste kans omdat de potentie aantoonbaar aanwezig is. Marketing en catering verhogen de omzet op korte termijn. Daarnaast is het te overwegen om de productie in eigen hand te nemen. Deze is nu professioneel uitbesteed wat ten koste gaat van de marge. Minimale marge op bijv. vlees en groente ligt tussen de 55% en 90% afhankelijk leverancier. Hiermee is de locatie ideaal voor een horecaondernemer die een eigen productielocatie heeft en deze locatie als tweede dependance laat draaien.

Toch is de locatie ook ideaal voor een duo dat samen in de zaak werkt. Dan zijn de personeelskosten laag en, doorgroeien naar het volgende niveau.

E..

Lees verder