Italiaans restaurant (pizzeria) te koop aangeboden op een bijzondere locatie in binnenstad
Van traditionele Italiaanse ondernemer met mooi (en uitbreidbaar) terras aan het water en ongebruikte kelder
Algemeen
Kwalitatieve traditionele Italiaanse keuken met pasta, steenoven pizza en goede voor- en nagerechten. Er wordt veel wijn geserveerd. De gemiddelde besteding van 2 personen ligt rond de 50 euro
Pizza kan worden afgehaald maar de meeste gasten komen gewoon eten.
Consumenten - particulieren
80% vaste klanten uit en wijde regio omdat de zaak hier al tientallen jaren zit. Ook veel passanten, toeristen en dagjes mensen. De mooie locatie ligt aan het water dus gasten kunnen de boot aanleggen bij het restaurant. Klanten blijven niet de hele avond. Tafels zijn ongeveer een uur bezet
Details
Dit Italiaans restaurant staat te koop in verband met:
de eigenaar is verhuisd en de lange reistijden beginnen dan op te breken
Indicatieve omzet
Vertrouwelijk, volgt later
Indicatieve overnameprijs
€ 95.000
- add_circle Financiële koper - optimaliseert het bedrijf in huidige vorm
- add_circle Strategische koper - voegt het bedrijf samen met een ander bedrijf
- add_circle Investeerder
Extra informatie
Deze traditionele Italiaanse ondernemer is de tweede generatie van de familie die dit restaurant bezit. Hij is van origine een kok en doet geen enkele concessie aan de kwaliteit. Hierdoor heeft hij een vaste klantengroep die 80% van de gasten vertegenwoordigd. Toch heeft de locatie door zijn ligging uitstraling nog veel meer potentie.
Het pand is gelegen in de stad aan het water en heeft een (uitbreidbaar) terras. Gasten kunnen zelfs een boot aanleggen. Daarnaast is er een op dit moment ongebruikte kelder. Deze heeft dezelfde oppervlakte als het restaurant. Hier was vroeger de keuken (met lift) gesitueerd en vormde het de tweede verdieping van het restaurant. Op dit moment is deze kelder ongebruikt. Maar ik kelder is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld besloten feestjes, vergaderingen etc.
Het is zelfs mogelijk de keuken weer naar de kelder te verplaatsen en het restaurant boven uit te breiden. Het is sowieso een overweging om een tweede bar in het restaurant te plaatsen. Want gasten besteedde relatief veel maar zijn op dit moment relatief kort in het restaurant, ongeveer een uur. Het inrichten van een bar waar men een aperitief kan gebruiken behoort zeker tot de mogelijkhe..